Çakar küme düşecek takımları açıkladı
Ahmet Çakar’ın ‘Ve Gol’ programında Fenerbahçe hakkında öne sürdüğü iddialar gündeme bomba gibi düştü
Beyaz TV’de ekrana gelen Ve Gol programına, ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar’ın iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Çakar canlı yayında 58. maddenin değiştirilmemesi halinde Fenerbahçe’nin de aralarında bulunduğu 5 takımın küme düşeceğini öne sürdü.
ŞENER ERZİK TFF BAŞKANI OLACAK
Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören’in, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı kumpasa getirmek istediğini öne süren Çakar ” 58. maddeyi federasyon değiştirecek. Fener ve diğerleri kümede kalacak. Mehmet Ali Aydınlar’ın üstüne basıp silecekler ve başkanlıktan atacaklar. Haziran ayında da Federasyon başkanlığına Şener Erzik’i getirecekler” dedi.
FENERBAHÇE PLAY-OFF OYNAYAMAZ
Mart ayında 58. maddenin kabulü halinde Fenerbahçe’nin Play-Off maçlarını oynayamayacağını ifade eden Çakar “Mart ayında Fenerbahçe’den hatırı sayılır bir puan silecekler ve Fenerbahçe bu sezon Play-Off’ta oynayamayacak.” diye konuştu.
FENERBAHÇE KÜME DÜŞECEK
Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, 58.maddenin değiştirilmemesi halinde ligde 5 takımın düşeceğini öne süren Çakar bu takımların isimleri açıkladı.
Çakar’ın iddiası göre Fenerbahçe, Sivasspor, Mersin idman Yurdu, Giresunspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor küme düşecek.
Beşiktaş’ın küme düşüp düşmeyeceği konusunda soru işaretleri olduğunu kaydeden Çakar, Aydınlar’ın Kulüpler Birliği’nden 58. madde hakkında net bir tavır beklediğini de kaydetti.
BENZER HABERLER

ABD’den gelen heyetin Ankara Adliyesi’nde video konferansla FETÖ imam Kemal Batmaz’ın ve bazı FETÖ üyelerinin

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerinde,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkan adayı
Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz
Yorum Yap
Kameralı Sohbet
KÖŞE YAZARLARI