F.Bahçe’nin yeni transferi hakkında şok iddia
Fenerbahçe’nin yeni transferi Moussa Sow hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki..
Le 10 Sport Gazetesi, şike ve teşvik soruşturması nedeniyle zor günler geçiren sarı-lacivertli kulübün bütün risklere rağmen büyük rakamlar ödeyerek transfer ettiği Senegalli yıldız ile yaptığı sözleşmeye özel madde koymayı kabul ettiğini yazdı.
Fransa’da yayın yapan Le 10 Sport gazetesi ortaya çok tartışılacak iddia attı. Fenerbahçe’nin dün resmi sözleşmeye imza attırarak 10 milyon euroya renklerine bağladığı Moussa Sow için “Kendisini garantiye aldı” yorumunu yapan gazetede yer alan haberde, sarı-lacivertli ekibin küme düşürülmesi halinde Senegalli yıldızın sözleşmesinde bedelsiz serbest kalma maddesinin bulunduğu iddia edildi.
“FENERBAHÇE DÜŞERSE GİDER”
Haberde “Fenerbahçe’nin 2. Lig’e düşmesi halinde Moussa Sow bedelsiz olarak takımdan ayrılabilecek” ifadesi yer alırken Fenerbahçe için en geç 15 Nisan’dan önce karar alınacağı öne sürüldü. Gazete bu maddeyle Sow’un menajerlerinin oyuncunun sportif geleceğini riske atmadığı yorumunu yaptı. Milliyet’in haberine göre, bu durumda Fenerbahçe’nin Lille’e ödeyeceği bonservis bedeliyle ilgili olarak ise herhangi bir bilgi verilmedi.
BENZER HABERLER

Kayıp ihbarıyla ortaya çıkan cinayetin ardından kardeşinin öldürülmesi olayına ilişkin açıklamalarda bulunan ağabey Cem Aslan, kardeşi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İstanbul Sancaktepe’de askeri helikopterin düşmesi sonucu 4 askerimizin şehit olmasıyla ilgili başsağlığı mesajı

Gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatında ortalama 23 kuruş, benzinin litre fiyatında ise 15 kuruş indirim yapılacak. Enerji Petrol
Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz
Yorum Yap
Kameralı Sohbet
KÖŞE YAZARLARI